KKR купує у Apax індійського виробника медобладнання Healthium за $1 млрд

KKR купує у Apax індійського виробника медобладнання Healthium за $1 млрд

KKR & Co. купує компанію Healthium Medtech Ltd, що базується в Бангалорі. у приватної інвесткомпанії Apax Partners, що є прикладом зростання привабливості Індії для глобальних інвесторів

KKR має намір використовувати спеціальну компанію для купівлі контрольного пакету акцій, йдеться у спільній заяві компанії з Healthium та Apax у понеділок. Ця заява підтверджується квітневим повідомленням Bloomberg News, у якому люди, знайомі із ситуацією, заявили, що вартість угоди може досягати $1 млрд.

Інвестиції будуть здійснені через Азіатський фонд KKR IV, згідно із заявою у понеділок, в якій не розкриваються фінансові подробиці. Очікується, що угоду буде завершено у третьому кварталі цього року.

"Healthium зарекомендувала себе як провідний індійський виробник медичного обладнання з великим досвідом поставок якісної продукції та широкою дистриб'юторською мережею як в Індії, так і в усьому світі", - заявив партнер KKR та голова відділу прямих інвестицій в Індії Акшай Танна. За його словами, KKR прискорить зростання Healthium органічним шляхом, а також за рахунок злиття та поглинання.

Apax придбала Healthium у 2018 році. Компанія з виробництва медичного обладнання заявляє, що є більш ніж у 90 країнах, а її продукція використовується в кожній п'ятій операції у світі.

Читайте також